L'ACTUALITAT BLANCA

James: "He vingut al Madrid a fer història"

El nou jugador del Madrid ha estat presentat davant de 40.000 aficionats al Bernabéu

Uns 40.000 aficionats recolzen el jugador colombià en la seva presentació com a jugador del Madrid. / ATLAS / REUTERS

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / Madrid

James Rodríguez ha estat presentat com a nou jugador del Madrid. Després de la posada de llarg de Kroos divendres passat davant de 10.000 seguidors al Bernabéu, avui se n'hi han donat cita prop de 40.000. Molts d'ells eren colombians, com la nova perla que ha contractat el club blanc.

El Madrid pagarà 80 milions al Mònaco pel màxim golejador de l'últim Mundial, amb sis gols. James, que acaba de fer 23 anys i que al matí ha superat les proves mèdiques, jugarà sis temporades al club blanc i percebrà prop de sis milions per temporada.

El president de Colòmbia

Després que Florentino hagi recordat l'arribada de Di Stéfano del club Millonarios de Colòmbia, l'ambaixador de Colòmbia, Fernando Carrillo, ha mostrat satisfacció per l'arribada de James al Madrid i ha llegit un missatge del president del seu país, Juan Manuel Santos. "Celebrem l'orgull que un colombià es visteixi de glòria en un dels millors equips del planeta", ha afirmat Carrillo.

Després, el fitxatge recent ha saltat a la gespa del Bernabéu, on molts compatriotes seus s'han mostrat satisfets. El mitjapunta ha regalat diverses pilotes als aficionats i ha fet un petó a l'escut de la samarreta, en què lluirà el número 10. Més tard, en la primera roda de premsa, que s'ha pogut veure a Colòmbia, ha afirmat que ha vingut al Madrid "per fer-hi història".

El gol a l'Uruguai

Notícies relacionades

El jugador és conscient que la pressió existirà sempre en un equip de la talla del Madrid, encara més tractant-se del tercer fitxatge més car de la història del conjunt blanc. "No parlo de diners. Per sobre de la pressió, vinc a fer coses grans perquè sempre havia somiat poder ser aquí", ha apuntat James.

No ha faltat la referència al gol que va marcar a l'Uruguai al Mundial del Brasil. Aquella volea amb l'esquerra des de fora de l'àrea ha estat per molts el gran punt d'inflexió a l'hora de valorar el nou jugador blanc, cosa que no comparteix. "Ja m'estaven seguint abans d'aquest gol. Somio fer-ne molts al Madrid i també assistències, perquè jugar al costat d'aquests grans jugadors és més fàcil", ha afegit James, que va ser el màxim assistent de la temporada passada a la Lliga francesa, amb 14 passades de gol.