ELS MUNDIALS DE NATACIÓ

'Barcelona' dóna la quarta medalla a Carbonell

La nedadora catalana guanya el bronze amb l'himne dels Jocs del 92 per darrere de Rússia i Xina

1
Es llegeix en minuts
JOAN CARLES ARMENGOL / Barcelona

Ona Carbonell ha conquistat aquest dimecres un bronze, la quarta medalla per a Espanya i també la quarta personal, en el duo lliure de natació sincronitzada dels Mundials de Barcelona. La nedadora barcelonina, al so de 'Barcelona', l'himne que Freddie Mercury i Montserrat Caballé van compondre per inaugurar els Jocs de 1992, ha obtingut 94,290 punts a la final i solament ha estat superada, com era d'esperar, per la russa Svetlana Romashina (or amb 97,340 punts) i la xinesa Xuechen Huang (plata amb 95,270).

Notícies relacionades

"Ho he deixat tot i he sortit a matar i a disfrutar, m'he notat molt bé dins de l'aigua i he brillat, he aconseguit transmetre als jutges i al públic", ha explicat Carbonell, conscient de l'especial del tema: "Gemma (Mengual) i Mayuko (Fujiki) estaven emocionades, la russa m'ha vingut a felicitar, tots s'han emocionat, i el públic també. Per a mi ha estat increïble".

La següent, en duo lliure

Carbonell té per davant encara tres proves més, la primera d'elles la final de duo lliure d'aquest dijous amb Marga Crespí. "Em noto una mica cansada, però és normal. És difícil concentrar-te quan nedes set rutines, però estic molt contenta. Espero seguir així en les pròximes finals".