Esports

Arrenca el XXII Torneig Internacional Ciutat d’Esplugues

El torneig, que tindrà lloc el 27, 28 i 29 de desembre, comptarà amb la participació de la selecció d’Ucraïna

Arrenca el XXII Torneig Internacional Ciutat d’Esplugues

Basket Esplgues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El bàsquet serà el protagonista de la ciutat del Baix Llobregat del 27 al 29 de desembre. La vint-i-dosena edició del torneig internacional de bàsquet cadets Ciutat d’Esplugues arrenca avui en el complex esportiu municipal Les Moreres. El torneig es desenvolupa en el marc de la categoria cadet masculí i se celebra des d’abans de la creació del Bàsquet Esplugues.

L’esdeveniment s’ha posat en marxa a les nou del matí amb el partit inaugural entre el Joventut de Badalona i els locals. L’organització ha volgut dotar aquesta entrega de solidaritat, per això, a més dels equips de cadet preferent de nivell nacional, en el torneig hi participarà la selecció ucraïnesa de bàsquet.

L’edició d’aquest any es vesteix de solidaritat amb la participació de la selecció ucraïnesa

El canal Disset retransmetrà en directe, a través de YouTube, alguns dels enfrontaments del torneig, inclosa la gran final que tindrà lloc dijous a les set de la tarda.

Notícies relacionades

A més, l’últim dia del torneig el club ha organitzat un quadrangular en la categoria cadet femení en què participaran: L’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia (AESE), el CB Sant Andreu, el CB Viladecans i el Bàsquet Esplugues.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues