En circulació

Noves afectacions fins al 30 de desembre per les obres de l’avinguda dels Països Catalans d’Esplugues

Aquestes actuacions produiran, en plena època nadalenca, diferents talls de circulació del tram comprès entre les rotondes de Laureà Miró i la plaça d’Elisabeth Eidenbenz

Noves afectacions fins al 30 de desembre per les obres de l’avinguda dels Països Catalans d’Esplugues

ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Continuen en curs les obres de reurbanització de l’avinguda dels Països Catalans d’Esplugues (Baix Llobregat) amb l’objectiu de «millorar» la mobilitat entre el centre de la ciutat i el Centre Finestrelles, així com per l’entrada i sortida de vehicles a l’autopista B-23 o a la Diagonal de Barcelona.

Aquestes actuacions produiran, els pròxims dies, fins al 30 de desembre, en plena època nadalenca, diferents talls de circulació del tram comprès entre les rotondes de Laureà Miró i la plaça d’Elisabeth Eidenbenz:

  • Dimecres fins a les 22.00 h: es tallarà el trànsit del carril en sentit Finestrelles. Inclou el pas dels autobusos i, per tant, les parades. A les 9.00 h es preveu donar accés als aparcaments de Mercadona i Aldi des de Laureà Miró.

  • Dijous, dia 22, entre les 5.00 i les 22.00 h, i divendres, dia 23, entre les 6.00 i les 17.00 h: es tallarà el trànsit del carril en sentit centre d’Esplugues. Inclou el pas dels autobusos i, per tant, les seves parades.

  • Del matí del dimarts 27 a la tarda del divendres 30: Es tallarà l’accés a la Ronda de Dalt i a la Diagonal des de la rotonda de la plaça d’Elisabeth Eidenbenz.

L’obra, pressupostada en 4,2 milions d’euros i finançada per la Junta de Compensació del Sector Finestrelles, preveu reordenar la zona de la plaça d’Elisabeth Eidenbenz, rotonda des d’on s’accedeix a la Ronda i Diagonal, punt habitual de saturació de trànsit en hora punta, mitjançant la creació d’accessos directes cap a Barcelona, de manera que accedeixin a la rotonda menys vehicles.

Notícies relacionades

Així, en sentit Finestrelles es mantindran dos carrils per a vehicles privats i el carril bus anirà al mig. En sentit centre hi haurà un carril per a vehicles i se’n guanyarà un altre només per a autobusos.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues