Ceràmica

La Rajoleta distingida amb el segell Industriana per la difusió i conservació del patrimoni industrial

El segell situa el museu al mapa del patrimoni industrial europeu i reconeix la importància que va tenir la Fàbrica Pujol i Bausis

La Rajoleta distingida amb el segell Industriana per la difusió i conservació del patrimoni industrial

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Museu de ceràmica La Rajoleta d’Esplugues (Baix Llobregat) rep un reconeixement a la seva tasca a favor de la difusió i conservació del patrimoni industrial ceràmic de la ciutat amb el segell Industriana. El segell de la fira B-Travel situa el museu de La Rajoleta al mapa del patrimoni industrial europeu i reconeix la importància que va tenir la Fàbrica Pujol i Bausis, així com la feina feta en els últims vint anys per a la promoció del patrimoni ceràmic de la ciutat.

L’alcaldessa Pilar Díaz va rebre el distintiu de la mà d’Adriaan Linters, secretari general de l’European Federation of Associations of Industrial and Technical Heritage (EFAITH) en el marc de la fira de turisme B-Travel el divendres 11 de juny. L’alcaldessa, en el seu discurs d’agraïment, va destacar l’oportunitat que suposa poder situar La Rajoleta en el pla internacional i la intenció de continuar treballant junts en nous projectes.

Segell Industriana

Notícies relacionades

El segell Industriana va néixer el 2015, amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Industrial i Tècnic, de la mà de l’EFAITH, la Federació Europea d’Associacions de Patrimoni Industrial i Tècnic. L’etiqueta Industriana és una etiqueta multilingüe única amb mapes de codis QR situats en valuosos llocs del patrimoni industrial dels estats membres del Consell d’Europa. A Catalunya actualment tenen el segell el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Terrassa i el Museu de ceràmica La Rajoleta d’Esplugues.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Museus