Relleu a la comissaria local

Esplugues presenta el nou inspector en cap de la Policia Local del municipi

Daniel Limones prové de l’Ajuntament de Martorelles i és president de l’Col·legi de Criminòlegs de Catalunya

Esplugues presenta el nou inspector en cap de la Policia Local del municipi
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’inspector Daniel Limones ha pres possessió com a nou cap de la Policia Local d’Esplugues (Baix Llobregat). Limones substitueix en el càrrec Juan Antonio González Leyva, que ha sigut responsable del cos des del 2007. Daniel Limones Silva ve de la Policia Local de Martorelles, on exercia d’inspector en cap des del 2017, i és l’actual president del Col·legi de Criminòlegs de Catalunya. Abans de Martorelles, havia sigut cap de les policies locals de Maçanet de la Selva i Sant Fost de Campsentelles.

El nou cap de la Policia Local d’Esplugues ha sigut presentat aquest dilluns 19 d’abril al conjunt de la plantilla del cos, en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Pilar Díaz, i el regidor d’Usos de l’Espai Públic, Javier Giménez.

Notícies relacionades

L’alcaldessa està «molt il·lusionada per poder comptar amb Daniel Limones, nou director de la nostra policia i president del Col·legi de Criminòlegs de Catalunya. Amb aquesta incorporació, consolidarem definitivament el projecte de policia pròxima, moderna i eficient que estem implementant a Esplugues».

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO