Dones

Els Museus d’Esplugues participen en el cicle de vídeocontes ‘Petites històries, grans dones’

Es farà per Youtube per segon any consecutiu a causa de les mesures contra la Covid-19

Els Museus d’Esplugues participen en el cicle de vídeocontes ‘Petites històries, grans dones’
Es llegeix en minuts

El Periódico

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, nou museus de Barcelona i l’àrea metropolitana, entre els quals els Museus d’Esplugues (Baix Llobregat) ofereixen el quart cicle de vídeocontes ‘Petites, històries, grans dones’. A través d’un contacontes teatralitzat, la iniciativa es dirigeix al públic familiar per donar a conèixer la figura d’una dona relacionada amb el patrimoni de cada un dels museus participants. 

Entre el 8 i el 16 de març, a les 18 h s’estrenarà diàriament un vídeoconte que es podrà veure a través del canal de Youtube de la iniciativa. A cada peça, que dura entre 3 i 5 minuts, una narradora explicarà en clau dramatitzada històries vitals i professionals de dones vinculades amb la temàtica de cada un dels museus.

Et pot interesar

En la sessió de dimarts 9 de març, els Museus d’Esplugues dediquen la seva peça a Barbaformosa (1947), mestra i ceramista catalana que ha treballat la simetria i la asimetria en les seves creacions i que va ser la guanyadora del primer premi de la Biennal de Ceràmica Angelina Alòs d’Esplugues 1994.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA