Dones

Els Museus d’Esplugues participen en el cicle de vídeocontes ‘Petites històries, grans dones’

Es farà per Youtube per segon any consecutiu a causa de les mesures contra la Covid-19

Els Museus d’Esplugues participen en el cicle de vídeocontes ‘Petites històries, grans dones’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, nou museus de Barcelona i l’àrea metropolitana, entre els quals els Museus d’Esplugues (Baix Llobregat) ofereixen el quart cicle de vídeocontes ‘Petites, històries, grans dones’. A través d’un contacontes teatralitzat, la iniciativa es dirigeix al públic familiar per donar a conèixer la figura d’una dona relacionada amb el patrimoni de cada un dels museus participants. 

Entre el 8 i el 16 de març, a les 18 h s’estrenarà diàriament un vídeoconte que es podrà veure a través del canal de Youtube de la iniciativa. A cada peça, que dura entre 3 i 5 minuts, una narradora explicarà en clau dramatitzada històries vitals i professionals de dones vinculades amb la temàtica de cada un dels museus.

Notícies relacionades

En la sessió de dimarts 9 de març, els Museus d’Esplugues dediquen la seva peça a Barbaformosa (1947), mestra i ceramista catalana que ha treballat la simetria i la asimetria en les seves creacions i que va ser la guanyadora del primer premi de la Biennal de Ceràmica Angelina Alòs d’Esplugues 1994.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA