Apunt

L’article de Sergi Mas sobre l’Espanyol: ¿Passadís a l’RCDE Stadium?

2
Es llegeix en minuts
L’article de Sergi Mas sobre l’Espanyol: ¿Passadís a l’RCDE Stadium?

Efe

La direcció del RCD Espanyol ha decidit afrontar els últims partits de la Lliga amb el que hi ha i sense canvis a la banqueta. Fer-ho era una possibilitat que l’amo del club ha desestimat. Res a dir i res a opinar. Bé, sí que podrem opinar, només faltaria. Per exemple, que resulta palmari que som l’únic equip de Primera que encara no sap a què juga. Potser el míster pensa que no ens n’adonem, i que els seus col·legues no ho veuen, però ens ho revelen en whatsaps: «Però Sergi, ¿a què jugueu?». 

No disposem, ni de llarg, de les tres pitjors plantilles de Primera. Però això no va de plantilles, sinó de tendències, ratxes i autoestima. I en els 10 últims partits es juga una altra Lliga. 

El descens de l’Atlètic

EnA la campanya 1999-2000, l’Atlètic de Madrid va baixar a Segona com a penúltim de la taula, i va obtenir la seva penúltima victòria a la Lliga el 29 de gener, jornada 22, a Balaídos. L’última va ser a Son Moix, en l’última jornada, però massa tard. I no tenia, en absolut, una plantilla de Segona: Molina, Capdevila, Solari, Baraja, Valerón, Hasselbaink, Correa, Lardín, Kiko... I van baixar i es van menjar els mocs dos anys. I a més els vam guanyar a la final de Copa. 

Per tant, i com escrivia en el paràgraf anterior, fixem-nos ara en les nostres tendències, en la nostra ratxa i en la nostra autoestima. I anem tots a l’una, perquè la temporada, passi el que passi, és un autèntic desastre organitzatiu i no veig que ningú somrigui. Nou projecte en la 2023-24. Un altre més. 

Amb humor

Notícies relacionades

Acabo amb una reunió de veïns, que sempre convida a xafardejar. Tal com està la Lliga i amb la visita del Barça al nostre estadi, no descartin que sigui campió quan faltin quatre jornades per al final. ¿I quin estadi visita en aquest tram? Imaginin-s’ho. Un passadís a Cornellà-el Prat pot generar una setmana prèvia d’infart. ¡Només faltaria que Negreira fes el servei d’honor!

En fi: els que em conegueu sabreu que sempre he preferit afrontar el dia a dia amb humor, tot i que el futbol sigui el tema més important de les coses menys importants de la vida. Som-hi, pericos!

Temes:

Espanyol