Reserva la teva plaça

El Periódico et convida al Cicle Nacional de Conferències per a Inversors

  • La cita serà dimecres vinent, 22 de març, a les 17.30 h al Palau de la Música Catalana

El Periódico et convida al Cicle Nacional de Conferències per a Inversors
1
Es llegeix en minuts

Vivim un moment de canvis a nivell econòmic, sobretot per la inflació i la pujada de tipus d’interès, que suposen una clatellada per a les hipoteques i que sembla que no hi acaba d’haver unanimitat quant al nivell en què acabaran l’any. Però la bona notícia és que aquesta pujada fa que certs actius financers cobrin atractiu a l’hora d’invertir. ¿En quins actius s’estan fixant en aquests moments les grans gestores internacionals? ¿Quins poden veure’s més beneficiats en l’entorn actual? En aquest context, sembla clar que tornarem a la renda fixa. ¿Realment és així o hi ha més opcions?

Per respondre a totes aquestes preguntes, Prensa Ibérica i El Periódico de Catalunya, juntament amb Self Bank i quatre gestores internacionals, et conviden al Cicle Nacional de Conferències per a Inversors, que se celebrarà dimecres vinent, dia 22, a les 17.30 hores al Palau de la Música Catalana.

Notícies relacionades

Victoria Torre, responsable d’Oferta Digital de Self Bank, farà una breu introducció per contextualitzar el moment actual i, posteriorment, a la taula de debat, Inés del Molino (Schroders), Jorge Díaz (Eurizon), Sergio López de Uralde (Groupama AM) i Lorenzo Coletti (Pictet AM) debatran sobre quins són els millors mercats i actius en els quals invertir per rendibilitzar el nostre estalvis.

No deixis passar aquest oportunitat i reserva ja la teva plaça aquí.