Aquest diumenge

Recorregut i afectacions en el trànsit de la Cursa de la Dona a Barcelona

La recaptació de l’esdeveniment anirà destinada a l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Recorregut i afectacions en el trànsit de la Cursa de la Dona a Barcelona

Jordi Cotrina

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Cursa de la Dona 2022 a Barcelona torna més forta que mai. La marea rosa arrencarà el diumenge 6 de novembre a les 9.00 hores del matí. El recorregut, de 8,2 km, comença a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i s’acaba a l’avinguda de Rius i Taulet.

Per inscriure’s a l’esdeveniment solidari, s’ha de fer de manera telemàtica a la web de la cursa. Es pot participar de forma individual o col·lectiva en grups de dos i tres persones i el preu de la inscripció és de 13,60 euros.

Recorregut

Les participants iniciaran el recorregut a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, al costat de les fonts de Montjuïc i la plaça d’Espanya, i s’acabarà a l’avinguda de Rius i Taulet.

La carrera es desviarà per l’avinguda del Paral·lel en direcció al mar per passar després per la Gran Via i el passeig de Sant Joan, abans d’entrar en direcció al Llobregat pel carrer de Sant Pere. Per arribar a la meta, s’ha de passar pels carrers de Sepúlveda i Viladomat i una altra vegada pel Paral·lel, aquest cop en forma de pujada.

Afectacions en el trànsit

Les línies que es veuran modificades pel muntatge i desmuntatge de la prova seran la 13, 46, 65, 79 i 150. D’aquesta manera, no hi haurà circulació a l’avinguda de la Reina Maria Cristina des del dissabte 5 fins al dilluns 8.

El dia de la carrera hi haurà afectacions des de les 7.00 hores del matí fins a les 15.00 hores de la tarda a les següents línies de bus: D-20,  D-50, H-12, H-14, H-16, V-9, V-11, V-13, V-15, V-17, V-19, 6, 7, 13, 19, 21, 22, 24, 39, 46, 47, 54, 55, 59, 63, 65, 67, 79, 120, 121, 141, 150, a banda del bus turístic. TMB recomana utilitzar el metro en la franja horària que dura la cursa per poder desplaçar-se més còmodament. 

Recollida del dorsal

Les participants hauran d’anar a la Fira de la Corredora situada sl Complex Esportiu de la Mar Bella (avinguda Litoral 86-96) el 4 i 5 de novembre, en l’horari de 10.00 a 20.00 hores, per recollir la samarreta. És molt important presentar el correu electrònic en què es confirma la inscripció de la causa solidària, el DNI o el resguard de la inscripció, ja sigui imprès o en format digital.

Notícies relacionades

Aquesta iniciativa té un caràcter solidari i la recaptació de 75.000 euros va destinada a l’Associació Espanyola Contra el Càncer perquè puguin disposar de més recursos per a la lluita diària contra el càncer de mama. A més es continuarà recolzant econòmicament tres fundacions que tenen l’objectiu de protegir les dones en diversos àmbits: Wanawake Dona, Fundació GEICAM i Clara Campoamor

En l’edició del 2021 van participar 18.000 corredores després de recuperar la presencialitat. Aquest any el límit és de 30.000 inscripcions i hi haurà una ‘borsa de reserva’ en el cas que alguna participant no acabi assistint. A més en aquesta celebració es recupera el festival de fitnes i aeròbic a la zona postmeta, després que els últims anys s’hagués hagut de cancel·lar per la pandèmia.  Aquestes activitats estaran dirigides per monitors qualificats de Zumba, Ballet Fit, Les Mills i Rebaila.