eWoman Barcelona, una jornada que posa en relleu el lideratge femení

eWoman Barcelona, una jornada que posa en relleu el lideratge femení
1
Es llegeix en minuts

Un any més, torna eWoman Barcelona, una jornada motivadora que busca reconèixer i visibilitzar el talent i el lideratge femení. Aquest esdeveniment, organitzat per aquest diari junt amb Prensa Ibérica, que ha sigut impulsat per CaixaBank i en què col·labora Barcelona Activa, busca enfortir la presència de la dona en el món empresarial i en els alts llocs de direcció. L’eWoman Barcelona servirà d’altaveu per mostrar els casos d’èxit de dones que han destacat per la seva superació personal, la seva trajectòria professional i el seu lideratge.

Les ponents de la jornada seran Núria Montserrat Pulido, bioenginyera i professora d’Investigació ICREA; Patricia Trillo Fox, directora d’Institucions de CaixaBank a Barcelona, i Marta Méndez Pichot, vicepresidenta de la Comissió d’Advocats/ades Mediadors/ores de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de BCN. A més, les assistents podran viure una sessió de ‘coaching’ de CAMBYO, amb Usoa Arregui, Alfredo Juliá i Ignacio Alonso.

Agenda eWoman Barcelona

19.30 hores Recepció de convidats i acreditacions

20.00 hores Obertura per part de Gemma Martínez, directora adjunta d’EL PERIÓDICO

20.05 hores Benvinguda per part de CAMBYO

20.20 hores ‘Keynote speaker’ Núria Montserrat, bioenginyeraProfessora d’Investigació ICREA 

20.35 hores ‘Keynote speaker’ Patricia Trillo, directora del Centre d’Institucions de CaixaBank a Barcelona 

20.50 hores ‘Keynote speaker’ Marta Méndez, vicepresidenta de la Comissió d’Advocats/ades Mediadors/ores de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de BCN

21.05 hores Sessió de ‘coaching’ a càrrec de CAMBYO

21.35 hores Còctel ‘networking’

22.35 hores Fi de l’esdeveniment

La diversitat, com a fil conductor

Innovació, motivació, reconeixement i inspiració seran els quatre pilars entorn dels quals es desenvoluparà aquesta jornada que posarà el focus en valors de lideratge i superació personal. Aquest circuit d’emoció i motivació, que en aquesta edició tindrà com a fil conductor la diversitat, està concebut per servir d’inspiració a altres dones i enfortir la imatge de la dona d’avui.

Amb una agenda ben enriquidora, els assistents podran escoltar les diferents i sintetitzades intervencions dels protagonistes que serviran d’altaveu per explicar el seu cas d’èxit. Tots els que vulguin assistir dimarts vinent, 20 de juny, a les 19.30 hores a Juno House Club (c/ d’Aribau, 226, 08006 Barcelona) ho poden fer apuntant-se aquí. ¡Ja estan les inscripcions obertes!

Temes:

eWoman