Un llarg trajecte per disfrutar

SIA acaba de renovar la seva Classe Turista Prèmium, multiplicant les opcions gastronòmiques i afegint-hi un necesser ‘ecofriendly’

Un avió de Singapore Airlines, estacionat a l’aeroport de Zuric, dimecres passat.

Un avió de Singapore Airlines, estacionat a l’aeroport de Zuric, dimecres passat. / STEFFEN SCHMIDT (AP)

2
Es llegeix en minuts
XAVI DATZIRA

¿Quan es comença a disfrutar d’un viatge? Molts diran que just aterrar al lloc de destí, tot i que si es vola amb Singapore Airlines (SIA) segurament la diversió comenci molt abans, tot just entrar a l’avió. Sobretot si s’escull la renovada Classe Turista Prèmium que la companyia va estrenar el 31 de març passat, amb una selecció millorada i ampliada d’opcions gastronòmiques, així com un nou kit d’amenities de cortesia. Una opció que multiplica la comoditat especialment en els vols de llarg recorregut, com els que connecten amb escales Barcelona amb Bangkok, Bali o Sydney.

El viatge comença, a més, amb magnificència. Quan l’avió ja s’ha enlairat i comença a agafar velocitat de creuer, els passatgers d’aquesta classe reben una copa de xampany Charles de Cazanove Brut Tradition NV per disfrutar d’una exclusiva experiència de vol des de l’inici. Així mateix, en aquells vols que tenen una durada d’almenys set hores, també reben el nou necesser d’amenities de la firma ecofriendly Out of the Woods, dissenyat exclusivament per als passatgers i que inclou antifaç i sabatilles fabricats de material PET reciclat.

El kit també incorpora un bàlsam labial empaquetat en material biodegradable, mentre que als banys continuen estant disponibles els kits dentals i hidratants.

Des del 2015

Es tracta de la primera renovació integral de l’experiència a bord en aquesta cabina des que Singapore Airlines va introduir la Classe Turista Prèmium el 2015. Una nova evolució que ara posa el focus sobre la proposta gastronòmica, que se serveix en elegants vaixelles de porcellana elaborades a mida. SIA ha ideat més de 200 nous aperitius, plats principals i postres, acompanyats, de pa, formatge i galetes.

Notícies relacionades

Els nous aperitius inclouen gambes rostides amb allada amb allioli fumat i patates braves, amanida de bròcoli amb salmó fumat calent i variacions de temporada dels fideus freds japonesos amb salsa soba. Com a principal, es pot elegir entre la cuina internacional o asiàtica, amb plats com el boeuf bourguignon els fideus de porc picat i el curri de cranc a l’estil tailandès. Sempre acompanyats d’una selecció de vins, xampany i cerveses, amb la culminació de tota una sèrie de plats dolços d’excepció, com el pastís de crema de mascarpone o de formatge amb crumble de poma.

Tot això per aconseguir "una experiència de vol personalitzada i de classe mundial", tal com explica Yeoh Phee Teik, vicepresident sènior d’Experiència del Client de Singapore Airlines. "Basant-nos en els comentaris dels clients que recopilem i els estudis de mercat, hem portat a terme aquesta revisió integral de les nostres ofertes de vol de la Classe Turista Prèmium amb l’objectiu de reflectir la dedicació de Singapore Airlines per millorar l’experiència dels passatgers", conclou. D’aquesta manera, el trajecte des de Barcelona al sud-est asiàtic o Austràlia es converteix en un viatge de plaer per si mateix.