Iberdrola entre els principals patrocinadors del Climbing Madrid

El món de l’escalada es prepara per a un esdeveniment sense precedents a Espanya, una experiència que marcarà una fita en el calendari esportiu del país

Iberdrola entre els principals patrocinadors del Climbing Madrid
3
Es llegeix en minuts
LOLI GARCÍA BOUZA

Climbing Madrid està a punt d’arribar a Arroyomolinos, Madrid, del dilluns 10 al diumenge 16 de juny. Entre els noms que brillaran en aquest gran esdeveniment, en destaca un en particular: Iberdrola, una marca que no només patrocina, sinó que promou la igualtat i l’esperit de superació, especialment en l’àmbit femení.

Però, ¿què és Climbing Madrid? És més que un esdeveniment esportiu; és una autèntica festa que reuneix esport, competició, música, gastronomia i activitats per a tots els públics, amb accés gratuït. Des del Campionat d’Espanya de Dificultat i Paraescalada fins a exhibicions i xerrades de les estrelles més destacades de l’esport, com Chris Sharma, Shauna Coxsey, Carlos Suárez i Geila Macià. Aquest esdeveniment impulsat per la Comunitat de Madrid i l’Ajuntament d’Arroyomolinos, promet emocions i experiències inoblidables per a tots els amants de l’escalada i el públic en general.

A més a més, serà una excel·lent oportunitat tant per als que desitgin provar aquest esport, el qual ofereix nombrosos i provats beneficis, com per a aquells que ja en siguin aficionats, en un ambient únic i inigualable. Per fer-ho possible, es disposarà d’un impressionant mur de 5 metres d’alt per 30 d’ample –igual que l’utilitzat en les competicions de Copa d’Espanya–, equipat amb matalassos de seguretat, on monitors especialitzats orientaran i supervisaran cada escalada. Unes jornades de portes obertes per al gaudi de tots els interessats que s’animin a experimentar a Climbing Madrid.

Mentrestant, durant tota la setmana, l’esdeveniment estarà acompanyat per música en viu, de dilluns a divendres amb diferents bandes i grups musicals com La Milagrosa, Vangoura, Jase The Rockstar, Ani Queen i Crianza, entre altres; i el cap de setmana la música anirà a càrrec dels Djs Abel The Kid i Varoc, que proposaran animada música electrònica.

Escalada a la igualtat

Iberdrola, líder en el seu compromís amb la igualtat d’oportunitats, l’empoderament femení i la superació a través de l’esport, continua el seu suport infrangible cap a les dones en l’àmbit esportiu. I és que, actualment l’entitat col·labora amb 32 federacions espanyoles, entre elles la FEDME (Federació Espanyola de Muntanya i Escalada), que es va unir el 2022 a l’acord de col·laboració que desenvolupa aquesta empresa des del 2016.

Climbing Madrid serà una nova i interessant aposta per continuar donant visibilitat i promoure aquests valors essencials que tant caracteritzen la companyia d’energia renovable, i que busquen, en definitiva, construir un món més just. Un encert, tenint en compte que l’escalada és un esport que fomenta la igualtat entre persones i elimina barreres de gènere, edat i habilitat.

Notícies relacionades

I d’aquesta manera, en un ambient distès i marcat per l’esperit inclusiu i innat de l’escalada, durant un esdeveniment sense precedents a Espanya, Iberdrola, a través d’una de les seves ambaixadores –actualment recolza 27 dones esportistes d’elit mitjançant el seu programa d’ambaixadores–, oferirà al públic una activitat única. En ella, una destacada esportista compartirà la seva trajectòria i reflexions sobre la igualtat i l’impacte positiu de l’esport. Els assistents tindran l’oportunitat de viure una experiència inspiradora que motivarà i empoderarà tots els presents, tant aquells que ja persegueixen els seus somnis com les noves generacions.

Iberdrola se suma a la força de Climbing Madrid, un esdeveniment recolzat per la Comunitat de Madrid i l’Ajuntament d’Arroyomolinos. S’espera l’assistència d’unes 35.000 persones al llarg de la setmana, i per disfrutar al màxim d’aquesta gran festa de l’escalada, comptarà amb zones de descans, àrea de food trucks amb àmplia oferta gastronòmica, música, concerts, activitats, pantalles gegants i tota mena de serveis per amenitzar l’experiència.