Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Les 'apps' de cites comporten una bretxa de seguretat notòria"

"Les 'apps' de cites comporten una bretxa de seguretat notòria"

Les 'apps' de cites, disponibles de manera gratuïta a les plataformes de distribució digital, són utilitzades diàriament per milions de persones arreu del món per establir connexions que, en alguns casos, poden arribar a ser de gran rellevància a la vida real d’aquests usuaris. Tot i que les podem considerar una xarxa social més, comporten una bretxa de seguretat notòria.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Es pot veure amb casos com el d’Albert Cavallé, anomenat 'l’estafador de l’amor', que aquesta setmana ha rebut una nova ordre de busca i captura després de no haver-se presentat als dos últims judicis que tenia programats. Les afectades per les seves estafes, amb les quals va obtenir més de 70.000 euros, han relatat com es presentava amb diferents identitats a través d’'apps' com Tinder i Badoo.

Malgrat que aquestes plataformes ja comptin amb algoritmes automatitzats de seguretat, no és fàcil realment protegir-se dels perills de la possibilitat de crear-se identitats a voluntat pròpia, sense saber qui hi ha darrere del xat ni les seves intencions.

Participacions delslectors

Mésdebats