Anar al contingut

"Us prego que feu quelcom en favor de les nostres biblioteques"

Josep Giménez

Barcelona

El cas de la Cristina de la Biblioteca Vapor Vell, ella mateixa m'ho va explicar tot, diu que un indigent volia entrar a la quarta planta amb el seu carro de supermercat ple de les seves coses i ella li va negar l'entrada del carro. L'indigent va començar a destrossar-li el mostrador i aparells de la sala de treball, i em va enviar el retrat de com li va deixar la recepció: li va arrencar el telèfon perquè no pogués trucar a ningú, ella es va haver d'amagar en un armari d'arxius sense cap pany i, l’agressor, amenaçant-la constantment amb "te mataré", va marxar.

Entretots

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Va denunciar el cas i li van posar un vigilant que feia pena veure: amb dificultats per caminar i miop -sí, sí, miop-, de l'empresa 'Seguridad SP4'. Ara ja li han tret el vigilant i ella té por, perquè és molt normal anar a la biblioteca i veure, a la quarta planta, indigents dormint a les butaques del vestíbul -a l'hivern per la calefacció i a l'estiu per l'aire acondicionat-. Fins aquí, i si no provoquen aldarulls, res a dir, però aquests fets passen de taca d'oli.

El personal ja ha fet tres dies de vaga i volen fer-ne un altre a principis de setembre. Les reivindicacions us les faig a mà en aquest missatge, "Defensem les nostres biblioteques i donem un cop de mà al personal". Us prego que feu quelcom en favor de les nostres biblioteques.

Participacions delslectors

Mésdebats