Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"L'Empresa Casas necessita renovar els seus vehicles"

zentauroepp39027353 trafico200531190952

zentauroepp39027353 trafico200531190952 / JULIO CARBO

Són dos quarts de set del matí. És de nit. L'autobús espera engegat a la parada d'origen a Vilassar de Dalt per anar cap a Barcelona. Abans, ha fet la maniobra de girada sonant els avisadors acústics de marxa enrere davant les cases del final de la riera. Els sorolls mecànics es magnifiquen en el silenci de la matinada i la gent que dorm ha de patir diàriament les molèsties.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Li demano al conductor de l'autobús si pot aturar el motor i em diu que no cal perquè només queden 3 minuts per marxar. Actualment, els cotxes paren el motor de seguida i compensen l'energia necessària amb 30 segons d'aturada. Redueixen la molèstia del soroll i deixen d'emetre contaminants.

L'autobús marxa puntual a fer la ruta i, si no es crema per l'autopista, arribem sans i estalvis a destí després de patir com a usuaris els sorolls, les sotragades i la contaminació d'una flota de vehicles vells i atrotinats.

Les demandes al servei d'atenció al client de l'empresa no obtenen resposta i l'enuig d'un viatger que escriu manifesta el sentiment d'un col·lectiu de viatgers que s'indigna.

Participacions delslectors

Mésdebats