Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.
La Barra del Gourmet, en la calle Diputació de Barcelona

zentauroepp55519523 entre todos 8 -201021181849 / piyato 123RF
Marc Grañó Lopez-Alberca
Somos el equipo del restaurante La Barra del Gourmet, ubicado en la calle Diputació, 164 de Barcelona. (Metro: Rocafort (L1)). Teléfono: 931 89 56 45. www.labarradelgourmet.com
Les detallo a continuación la carta que tenemos actualmente del servicio a domicilio.
ENTRANTES:
Croquetón de jamón de Guijuelo 3€/ud
Croquetón de pota blava 3€/ud
Croquetón de Bacalao 3€/ud
Ensaladilla rusa imperial de La Barra del Gourmet 10€
Ensalada de escabeches y setas confitadas 11,50€
Albóndigas con sepia 11,50€
Bisqué de bogavante con canelón de rape y alioli 'cremat' 14,50€
Sandwich de foie 10€
Pimientos del piquillo rellenos de brandada de bacalao y butifarra negra, con crema de alubias y setas 10€
PRINCIPALES:
Pasta Fresca con bogavante:
- 26€ media pieza;
- 41€ una pieza
Arroz seco de bogavante
- 26€ 1pieza
- 41€ 2piezas
Arroz seco de verduras ecológicas 17€
Arroz seco de galeras de la Barceloneta 19€
Arroz seco de sepionets y pies de cerdo 19€
Suquet de Rap con gambón y cigalas y moluscos del senyoret 21€
Bacalao negro con samfaina y trompetes de la mort 19€
Pulpo a la plancha con celery y panceta 17€
Calamar de costa relleno de carrillera de rape con beurre blanc de azafrán 18,50€
Cochinillo deshuesado en lingote con boniato, chalotas, castañas y setas de temporada 21€
Fricandó de ternera con camagrocs y trompetes de la mort 16€
Cordero lechal relleno de picada catalana con su jugo, boniato, chalotas, castañas y setas de temporada 21€
Lomo de vaca madurado y salsa café de París 21€
Costillar de cerdo ibérico 100% de bellota a la brasa con cebolla, platillo y parmentier 17€
Canelón de vaca con bechamel de foie y trompetes de la mort 19€
POSTRES:
Pastisset de crema catalana cremada 7,50€
Menjar blanc amb maduixes i fruits vermells 7,50€
Gracias por esta estupenda iniciativa dadas las circunstancias a las que nos toca hacer frente.
Participacions delslectors
L'Arrosseria Xàtiva
Alejandro López Ribera Barcelona
Bar - Restaurante Edelweiss, en El Pont de Suert
Palmira Saura El Pont de Suert
RESTAURANTE TERUEL
Luis Fernández Fernández Barcelona
Tocat de l'Olla, a Cerdanyola
Oscar Rulo Cerdanyola del Vallès
Frankfurt del Rieral - Lloret de Mar
FRANCISCO SORIANO CAMPOS LLORET DE MAR
4makis
Comunicación Galera Group Barcelona
Mésdebats
El debat
- Conducció Per aquest motiu hauràs de portar piles al cotxe a partir de l'any que ve
- Consells pràctics Una experta en finances revela els tres hàbits que arruïnen milers de persones
- Política local Els locals del Born hauran de tancar abans si fan soroll de nit
- Els veïns surten de les seves ciutats a comprar roba i productes de la llar
- L'ADMIRACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL Ecos de l'Inter-Barcelona: "La millor semifinal de la història de la Champions; ningú volia que s'acabés"