Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Tocat de l'Olla, a Cerdanyola

zentauroepp55519523 entre todos 8   -201021181849

zentauroepp55519523 entre todos 8 -201021181849 / piyato 123RF

De l'Olla a Casa és el nostre 'take away'. Hem preparat dos menús per emportar els migdies de dimarts a diumenge. Som cuiners creatius; us cuinem qualsevol plat que us vingui de gust (sota disponibilitat i mercat).

Encàrrecs pels matins i recollida al migdia al restaurant al carrer de l'Àliga, 26 de Cerdanyola del Vallès. Contacte: 697 40 40 34, i més informació a www.tocatdelolla.com i a Instagram @tocatdelolla.

Treballem amb producte fresc, alguns plats podrien variar segons mercat.

La nostra oferta per endur consisteix en un menú d'arròs i un menú setmanal:

Menú d'arròs Menú d'arròs(dimarts a diumenges migdies; mínim 2 persones)

Menú 2 persones 39,90€

Menú 4 persones 69,90€

Pica-pica per començar, que inclou:

- 2 croquetes de pollastre i pernil Tradició

- 2 bunyols de bacallà de mel i llimona

- Braves Tocat o Russa Tocat (a triar un dels dos)

- 2 mini coca de full, de salmó i formatge fresc

Arròs a triar:

- Arròs a lo pijo (tot pelat) de sípia, calamar i llagostins

- Arròs negre amb sípia i amb 2 all-i-olis

- Arròs a la caçadora (costella, conill i pollastre)

- Arròs de cua de bou i ceps

- Arròs sec de llamàntol (amb suplement)

- Arròs sec de llagosteta (amb suplement)

Menú d'arròs de llamàntol o llagosteta suplement per persona 5,00€

Fiança paellera 15,00€

Menú setmanal dimarts a diumenges migdies fins l'1 de novembre:

Preu 15,60€

Per començar:

- Crema de carbassa, poma, gingebre i botifarra negra

De primer:

- Caneló de bolets amb beixamel tofonada

De segon, a triar entre:

- Arròs cremós de remolatxa amb verduretes i ricota o

- Peus de porc sense feina farcits de foie i gambes

Per postres:

Flam de mató

Participacions delslectors

Mésdebats