Anar al contingut

Humans al servei de l'incivisme d'altres humans

Mercè Llobet

Sitges

Humans al servei de l'incivisme d'altres humans

Per tot arreu ens estan informant del perill que comporta el plàstic un cop utilitzat. Cal reciclar-lo, però també hi ha altres opcions, ja que el seu deteriorament pot ser mortal per a les espècies marines.

Entretots

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Els mitjans de comunicació ja ens informen constantment del perill. Hi ha campanyes de recollida de plàstic a les platges, inclús anuncis on s'inclou el perill del fons marí. Despesa pública per recordar-nos quelcom tan vital com és la cura del planeta Terra.

Però, pregunto... Aquest planeta on vivim, no és de tots? Ho dic perquè veig que alguns humans llencen el plàstic de qualsevol manera i uns altres el recullen i/o reciclen.

Quantes fotos hem vist amb un munt de deixalles a la platja amuntegades en un servei de neteja? Un cop acabada la revetlla de Sant Joan queden les platges cobertes de llaunes i bosses. Un cop acabat un concert d'estiu, la mateixa estampa. Però què és això? És que és tan difícil recollir el que s'utilitza? Potser sí, potser hi ha gent que creu que quan llença quelcom ja hi haurà altres humans que no tenen més feina que fer-se càrrec d'aquest acte incívic.

Jo ja m'he apuntat a les trobades de neteja de platges, perquè estimo aquest planeta, però recordem que el planeta és de TOTS. Així doncs, no només cal netejar les platges sinó també cal clarificar consciències.

Participacions delslectors

Mésdebats