Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Carta d'una lectora: "Saber idiomes és cultura"

A la meva família ens comuniquem en espanyol, però en venir a viure a Barcelona, les meves germanes i jo vam aprendre el català de seguida. A mi em va costar parlar-ho perquè no tinc facilitat de dicció, però en canvi vaig començar a llegir-ho molt aviat i avui procuro llegir tot en català, tant llibres com diaris.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Quan estudiava el batxillerat era obligatori el llatí, que a l'església era indispensable i a mi m'encantava. Gràcies a això, quan amb 15 anys vaig entrar a treballar, es va presentar un client alemany que no sabia gens d'espanyol, ni francès ni anglès. Com era sacerdot vaig tenir la idea de parlar-li en llatí i amb ells ens vam entendre de meravella.

Quan la BBC d'Anglaterra va enviar una persona per a recórrer tota Espanya, la seva conclusió va ser que "érem un país molt ric" pels diferents idiomes que teníem. Aquesta visita la van passar per la nostra televisió i seria bo tornar a la veure.

Participacions delslectors

Mésdebats