Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Benvinguda sigui la universalització de l'aigua de l'aixeta

grifo4

grifo4 / BCN

Acostumo a beure a casa aigua de l’aixeta, però als bars i restaurants de Barcelona no n’ofereixen quasi mai i si en demanes et diuen que té mal gust, però ja fa anys que és bona a la majoria de barris, ja que l’Ajuntament té un equip de tastadors que oloren i tasten diàriament mostres d’aigua.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Doncs bé, sembla que Aigües de Barcelona, juntament amb l’Associació de Restaurants Sostenibles, farà una campanya a finals d’any per promoure el consum d’aigua d’aixeta, i ho farà en un gest per universalitzar aquest servei tenint en compte la qualitat, sostenibilitat i la nova directiva europea de consum d’aigua. Els adalils d’aquesta pràctica seran els reputats gastrònoms germans Torres, que a partir d’octubre vinent serviran aigua de l’aixeta als comensals que visitin els seus restaurants amb el disseny d’una gerra de l’Escola Universitària de disseny.

Ens anem acostant a Londres i Nova York, on en els restaurants pots demanar sense problemes from the tap o a París eau de carafe. Benvinguda la iniciativa, l’objectiu final de la qual és reduir la generació de residus i els gasos hivernacle.

Participacions delslectors

Mésdebats