'Jo em planto a l'Empordà', la campanya per atreure el turisme de proximitat

Reivindica el valor paisatgístic i cultural de les localitats de la zona i el seu compliment amb els criteris de seguretat sanitària

emporda / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Tot l’Empordà, a través dels consells comarcals, l’Associació Alt Empordà Turisme i la comissió turística del Baix Empordà, s’ha abocat a una campanya per atreure turisme de proximitat davant les dificultats de mobilitat per la crisi sanitària. ‘Jo em planto a l’Empordà’ cerca posicionar la zona com a destinació segura, pròxima i sostenible i allargar la temporada més enllà dels mesos estrictament d’estiu.

Els consells comarcals remarquen en un comunicat l’oportunitat de reivindicar el valor paisatgístic i cultural de tota aquesta àrea i el seu compliment dels criteris de seguretat que s’han establert en el marc de la pandèmia del coronavirus.

Difusió a Catalunya i sud de França

La difusió de la campanya en múltiples plataformes es durà a terme a Catalunya i el sud de França tant a través de mitjans de comunicació tradicionals com digitals i xarxes socials.

Notícies relacionades

Els impulsors de l’acció, el lema de la qual és ‘Jo em planto a l’Empordà’, detallen que es tracta d’un anunci que s’ha gravat durant les setmanes de confinament des d’un dron.

El públic a qui s’adreça és el que ja coneix l’Empordà i pot desplaçar-se en vehicle particular davant la incertesa sobre l’arribada de visitants estrangers.