a través d'un vídeo

Turespaña es llança a la conquesta dels estrangers

Presumeix de les fortaleses del nostre país com a destinació turística pel que fa a espais naturals, patrimoni, platges o ciutats i fa, a més, una picada d'ullet al poeta Antonio Machado

20200608 497038 videoturismo 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Turespaña, organisme dependent del Ministeri d’Indústria,Comerç i Turisme, ha llançat aquest dilluns a les xarxes socials un nou vídeo, dins de la campanya ‘Espanya t’espera’, a fi d’atreure visitants internacionals a partir de l’1 de juliol.

El vídeo, que convida a no deixar de somiar amb Espanya, mostra algunes de les fortaleses del nostre país com a destinació turística pel que fa a espais naturals, patrimoni, platges o ciutats i fa, a més, una picada d’ullet al poeta Antonio Machado.

La nova peça audiovisual està disponible en castellà, anglès, francès, alemany, italià i xinès i es difondrà a través de tots els perfils socials (Twitter, Facebook i Instagram) de Spain.info i de les conselleries de turisme a l’exterior, amb l’etiqueta #EspañaTeEspera.

A més, davant de la imminent reactivació del turisme internacional, l’activitat a les xarxes socials de Spain.info i de les conselleries deTurespaña s’intensificarà amb més continguts que recorden els múltiples motius per viatjar al nostre país, el més competitiu del món.

Notícies relacionades

«Espanya està preparada per rebre turistes estrangers en condicions segures a partir de l’1 de juliol i ho farà amb el carinyo i l’hospitalitat de sempre. Mitjançant aquest vídeo volem animar-los que planifiquin ja les seves vacances al nostre país, on poden trobar una oferta turística àmplia i diversa que pot satisfer qualsevol expectativa», ha afirmat la secretària d’Estat de Turisme i presidenta de Turespaña, Isabel Oliver.