Resultats de les eleccions generals a València 2023: ¿qui ha guanyat aquest 23J?

Resultats de les eleccions generals a València 2023: ¿qui ha guanyat aquest 23J?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Espanya es prepara per a una nit electoral crucial que definirà el futur polític dels quatre anys vinents. Cinquanta-cinc dies després que Pedro Sánchez avancés els comicis, les urnes donaran aquest diumenge una nova aritmètica parlamentària que decidirà si el líder socialista continua a la Moncloa o si passa el testimoni al president del PP, Alberto Núñez Feijóo. Coneix aquí els resultats de les eleccions generals del 23 de juliol i descobreix quin partit i candidat ha sigut el guanyador de les eleccions del 23J

Aquestes eleccions generals arriben després de quatre anys, en un any decisiu en l’àmbit polític en el qual han coincidit també els comicis autonòmics i municipals. Així, aquest 23J marcarà el futur del país, en el qual més que mai seran necessaris els pactes. Lluny dels antics escenaris de majories absolutes, Sánchez o Feijóo necessitaran altres suports per aconseguir ser investits. A més, en aquesta cita amb les urnes resultarà clau el votant indecís i el percentatge de participació, ja que aconseguir un escó més, o un menys, podria decantar la balança cap a un bloc o cap a l’altre.

Resultats de les eleccions generals a València

Resultats de les eleccions generals a València

Notícies relacionades

Amb els quatre grans partits (el PSOE, el PP, Vox i Sumar) en disputa, els ciutadans han anat a les urnes per elegir els seus representants generals, en una jornada que ha sigut un exemple de participació i democràcia. 

Consulta en l’especial informatiu d’EL PERIÓDICO l’última hora d’aquestes eleccions generals del 23 de juliol i coneix-ne al moment les últimes notícies. A més, des d’avui diumenge a les 20.00 hores pots consultar les dades de l’escrutini del 23J. Tindràs desglossat en el nostre cercador el resultat de les eleccions generals 2023 amb el nombre d’escons i de vots que obté cada partit i podràs veure en directe qui ha guanyat les eleccions.