«No és patriotisme, és feixisme»

Cinc activistes de Femen protesten contra Garriga (Vox) davant el seu col·legi electoral

Els Mossos d’Esquadra, que havien disposat un cordó policial, les han apartat mentre elles continuaven cridant consignes.

Cinc activistes de Femen protesten contra Garriga (Vox) davant el seu col·legi electoral
1
Es llegeix en minuts

El candidat de Vox a la presidència de la Generalitat, Ignacio Garriga, ha votat aquest diumenge a les 12.00 hores al seu col·legi electoral a Barcelona entre protestes d’un grup d’activistes del moviment feminista Femen.

Un grup de cinc activistes s’ha congregat a les portes del campus La Salle Bonanova, a la part alta de Barcelona, on han exhibit pancartes amb el lema «no és patriotisme, és feixisme» i el lema «feixistes fora de les urnes» escrit amb tinta negra al tors despullat.

Han sigut identificades

Les activistes han cridat «és feixisme» i han llançat octavilles amb el missatge «feixistes fora de les urnes» abans de ser identificades i expulsades del col·legi electoral pels Mossos d’Esquadra, segons ha informat a Efe la policia catalana.

Notícies relacionades

En declaracions a la premsa després de votar, Ignacio Garriga ha fet una crida a la participació aquest diumenge i ha afirmat que el «clar exemple» de la necessitat d’anar a votar han sigut les protestes de Femen, que ha qualificat de «turba violenta».

«És la primera vegada que un candidat a la presidència de la Generalitat que va a votar és increpat per un grup que a sobre ens diu feixistes», ha afirmat el candidat d’extrema dreta.