Infraestructura estratègica

Aena ascendeix la directora de l’aeroport del Prat, Sonia Corrochano

  • L’aeroport recupera aquest estiu gairebé totes les seves rutes intercontinentals

  • Estrella Damm patrocina la Copa Amèrica de vela de Barcelona

Aena ascendeix la directora de l’aeroport del Prat, Sonia Corrochano

Agencias

1
Es llegeix en minuts
Cristina Buesa
Cristina Buesa

Periodista

Especialista en infraestructures de mobilitat i la Copa Amèrica de vela.

ver +

Després d’11 anys de discreció al capdavant de l’aeroport del Prat, Sonia Corrochano vola a Madrid. Aena ha anunciat aquest dilluns que la fins ara directora de la infraestructura aeroportuària es convertirà en directora de planificació aeroportuària i control regulatori de la companyia, un càrrec que fins al febrer ocupava Elena Mayoral, que igualment va ser ascendida a la companyia que dirigeix Maurici Lucena.

En ple debat sobre l’ampliació de l’aeroport de Barcelona, Corrochano ha evitat tot aquest temps un posicionament públic sobre el seu creixement que, durant el seu mandat, han augmentat tant en volum de passatgerscom a les instal·lacions i les rutes de llarg radi, tot i que certs sectors econòmics i socials han reclamat més vols intercontinentals.

Eva Valenzuela la substitueix

Notícies relacionades

Corrochano serà substituïda l’1 de juliol per Eva Valenzuela, enginyera aeronàutica com ella i amb 20 anys d’experiència al sector. En la seva última etapa havia estat com a directora d’operacions del Grup ADP, Aéroports de Paris.

La directora del Prat va accedir a la direcció el març del 2012 però prèviament portava 10 anys més a Aena, tant a l’àrea d’operacions com a la direcció del Pla Barcelona, la divisió d’Operacions (2011-2012) o el departament de gestió d’operacions (2007-2011).