Als 73 anys

Mor l’empresari Àngel Velasco, propietari de Torrons Vicens

«Als 14 anys va començar a fer els primers passos en l’ofici a la pastisseria Prats-Fatjó de Barcelona», diu el comunicat

Mor l’empresari Àngel Velasco, propietari de Torrons Vicens

RAMON GABRIEL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’empresari Àngel Velasco, propietari de Torrons Vicens, ha mort aquest dissabte a Barcelona als 73 anys després de lluitar els últims mesos contra una malaltia que no ha pogut superar, ha informat l’empresa en un comunicat.

Velasco va comprar l’any 2000 l’empresa familiar Torrons Vicens, creada el 1775 i situada a Agramunt (Lleida), on va ampliar la seva oferta de productes fins a convertir-la en la primera d’Espanya per quilos de torró venuts.

Velasco va comprar posteriorment altres empreses, com la de torrons ecològics que comercialitza amb el nom Ángel and Lluch; la de torrons sense sucre Viar, i Xocolata Jolonch.

«Àngel Velasco –indica el comunicat– va revolucionar com ningú el món del torró, transformant-lo en un producte valorat i estimat de consum tot l’any».

L’empresa s’ha caracteritzat els últims anys per la producció de torrons innovadors, alguns creats conjuntament amb el xef i pastisser Albert Adrià.

Notícies relacionades

Amb el seu fill, indica el comunicat, Velasco va crear els últims anys una àmplia xarxa de botigues pel territori nacional i internacional, «exportant la creativitat i personalitat d’una marca única per diversos llocs del món, com França, els Estats Units o Dubai».

«Va dedicar tota la seva vida al món de la pastisseria –diu la nota–, una professió que estimava i que va aprendre de ben petit, quan als 14 anys va començar a fer els primers passos en l’ofici a la pastisseria Prats-Fatjó de Barcelona. Des d’aleshores, mai va abandonar la pastisseria».

Temes:

Empreses