Canvis en el grup Inditex

¿Quant costaran les bosses de Zara i Massimo Dutti:? compte, perquè tenen preus diferents segons la botiga

  • L’empresa d’Amancio Ortega cobra per les bosses a totes les seves botigues i marques a partir del dilluns 18 d’octubre

1
Es llegeix en minuts

Les botigues de Zara i Massimo Dutti, així com la resta de marques i establiments d’Inditex (Pull & Bear, Oysho, Uterque, Stradivarius, Lefties i Bershka), cobrarà a partir d’ara les bosses que entreguin als clients amb les compres. El gegant tèxtil fundat per Amancio Ortega entregarà tot el que recapti per aquest concepte a projectes mediambientals. La mesura entra en vigor aquest dilluns 18 d’octubre.

Inditex ja tenia en marxa aquesta política de cobrar per les bosses a Alemanya i la seva idea és estendre-la progressivament a la resta de països on el grup és present. L’empresa se suma així a la postura d’altres establiments comercials com Mercadona, que ja va començar a cobrar les bosses fa temps amb l’objecte de salvaguardar el medi ambient.

Preu de les bosses a Zara i Inditex

Notícies relacionades

Les bosses que es cobraran a totes les botigues d’Inditex tindran un preu d’uns cèntims, tot i que és previsible que siguin molts els clients que no sàpiguen la nova mesura i que en els pròxims dies se sorprenguin.

El preu de les bosses de Zara serà diferent del de Massimo Dutti. En concret, les bosses de Zara, Pull & Bear, Oysho, Uterque, Stradivarius i Bershka costaran 10 cèntims i els sobres (per exemple per a regal) tindran un preu de 20 cèntims, mentre que les bosses grans de Lefties costaran 15 cèntims i les de Massimo Dutti tindran un preu de 35 cèntims.

Temes:

Botigues