MWC

Ericsson anuncia que no participarà en el Mobile per seguretat

El fabricant suec considera que no es donen les garanties sanitàries per assistir a l’esdeveniment d’aquest any

1
Es llegeix en minuts
Sara Ledo

El principal operador de xarxes de telecomunicacions d’Europa, el suec Ericsson, ha anunciat que no participarà en el Mobile World Congress d’aquest any que se celebrarà del 28 de juny i l’1 de juliol a Barcelona per raons de seguretat derivades de la pandèmia del coronavirus. Un anunci que arriba un dia després que GSMA, l’organitzadora de l’esdeveniment, anunciés el pla de seguretat de la fira que passa per monitoritzar tots els assistents mitjançant un passaport sanitari digital que comprovi que el professional ha realitzat un test ràpid de la Covid cada 72 hores.

Notícies relacionades

«En vista dels continus efectes de la Covid-19 i tenint en compte que la nostra principal responsabilitat és la salut i benestar de la nostra gent, hem decidit no participar en el MWC 2021», ha confirmat el fabricant suec en un comunicat. «Aquesta dura decisió és el reflex del nostre compromís amb la gestió de la pandèmia des del punt de vista de les persones i en relació amb la seva mobilitat mentre es desenvolupen els programes de vacunació arreu del món. Esperem tornar a participar en futurs esdeveniments i continuar col·laborant estretament amb GSMA i els socis del sector», ha afegit.

La decisió d’Ericsson, avançada per ‘El Español’, recorda el que va passar l’any passat quan el Mobile es va cancel·lar amb grans crítiques, fins i tot de membres del Govern central, per culpa de la pandèmia. Precisament, un dels primers participants a anunciar llavors que no acudiria a l’esdeveniment per raons de seguretat va ser Ericsson.