DISTRIBUCIÓ

Aldi anuncia cinc noves obertures a Espanya durant el mes de desembre

El 'discount' alemany haurà sumat 23 establiments aquest any fins a tenir un total de 328 supermercats

imagen-recurso-supermercado-aldi

imagen-recurso-supermercado-aldi

2
Es llegeix en minuts

Aldi tancarà l’expansió d’aquest 2020 amb l’obertura de cinc nous supermercats a Espanya durant el mes de desembre. Es tracta de dos establiments ubicats a Catalunya, a Terrassa i Molins de Rei, que han obert aquest dimarts i l’1 de desembre passat, respectivament; un en el municipi de Guadarrama, a la Comunitat de Madrid; i dos més a Andalusia, a les ciutats de Màlaga i Còrdova. En pràcticament 15 dies, Aldi ampliarà la seva presència a Espanya i augmentarà la seva plantilla en més de 80 col·laboradors i col·laboradores.

Aldi sumarà 328 supermercats a Espanya, i més de 5.200 col·laboradors i col·laboradores, cosa que suposa 23 nous establiments el 2020 i l’augment de la plantilla en més d’un 20% respecte a l’any anterior. Aquest dimarts ha obert el nou establiment Aldi de Terrassa, el tercer en el municipi. Ubicat a la ctra. de Martorell, número 27-29, compta amb una superfície comercial de 1.200 metres quadrats i una plantilla de 18 col·laboradors. La botiga de Molins de Rei serà la primera de la cadena a la ciutat i estarà situada al passeig del Terraplè, 91. Comptarà amb una superfície comercial de 1.100 metres quadrats i una plantilla de 15 col·laboradors.

Amb aquestes dues noves obertures, la companyia haurà obert, en menys de mig any, sis nous supermercats a Catalunya, juntament amb dos nous establiments a la ciutat de Barcelona (als districtes de Sants-Montjuïc i l’Eixample), un a Tarragona (Les Gavarres) i un altre al municipi de Torredembarra. En total, la companyia suma 73 establiments a Catalunya.

Amb les noves obertures la Comunitat de Madrid compta amb 42 supermercats Aldi. Andalusia, amb 80 supermercats, és la comunitat autònoma amb més Aldis d’Espanya.

Màlaga sumarà, el pròxim 10 de desembre, el sisè establiment d’Aldi a la ciutat. Ubicat al Bulevard Louis Pasteur, 24, la nova botiga comptarà amb una superfície de vendes de 1.100 m2 i ocuparà 12 col·laboradors. Per la seva part, la ciutat de Còrdova sumarà un tercer supermercat, situat al carrer Claudio Marcelo, 19, amb una superfície de 1.250 m2 repartits en dues plantes, i 20 col·laboradors.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, Andalusia sumarà 80 establiments de la cadena, i reforçarà la seva posició com la primera comunitat autònoma amb un nombre més gran de supermercats Aldi . Durant aquest 2020, Aldi ha obert establiments a la ciutat de Cadis, a Huércal d’Almeria, a Motril (Granada) i dues noves botigues a la ciutat de Sevilla.

Aldi és una de les cadenes d’alimentació i supermercats més importants del món. El seu origen és alemany i pertany al grup Aldi Nord, que compta amb gairebé 5.000 botigues distribuïdes a 9 països. L’entrada d’Aldi al mercat espanyol es va produir l’abril de 2002. Actualment compta amb més de 320 establiments i més de 5.200 treballadors a Espanya.

Temes:

Supermercats