mesures contra el brot

Condis obrirà una hora abans per als més grans

La mesura pretén donar servei preferencial als més vulnerables davant del coronavirus

Entrada d’un supermercat Condis de Barcelona.

Entrada d’un supermercat Condis de Barcelona. / ALBERT RAMIS

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

Condis ha decidit obrir els seus establiments una hora abans (a les 9 h) per donar servei especial als majors de 65 anys. L’objectiu és donar tracte preferencial al col·lectiu més vulnerable i amb més risc de complicacions en cas de contreure el Covid-19. 

«Aquesta mesura, que s’aplicarà a partir de divendres, pretén facilitar al màxim la seguretat i la tranquil·litat d’aquestes persones que no hauran de fer cues i es trobaran amb l’establiment perfectament higienitzat a primera hora del matí», explica la companyia.

«Tots podem fer alguna cosa per ajudar a millorar la situació si ens ho proposem», ha afirmat Xavier Pérez, director de màrqueting de Condis.

Notícies relacionades

Inicialment seran tots els supermercats de Catalunya els que oferiran aquest servei exclusiu per a persones de més de 65 anys, però es busca que molts dels establiments en règim de franquícia se sumin a la iniciativa per poder donar la màxima cobertura geogràfica.

A partir de les 10 del matí podran accedir als supermercats la resta de clients amb normalitat, seguint les mesures específiques que la companyia ha posat en marxa per garantir la seguretat i la salut de clients i treballadors mentre duri l’epidèmia.