nous negocis

Novicap supera els 210 milions finançats

La 'fintech' especialitzada a finançar circulants, ha triplicat el seu negoci en un any

novicap

novicap

1
Es llegeix en minuts

NoviCap, ‘fintech’ especialitzada en finançament a través de solucions de facturatge‘confirming’, arrenca l’any confirmant un tancament d’exercici del 2019 en el qual ha superat la barrera dels 210 milions d’euros finançats, una xifra que suposa multiplicar per tres la de l’exercici anterior.

Notícies relacionades

El volum finançat confirma NoviCap com un aliat estratègic en el creixement de petites i mitjanes empreses, el principal client de la ‘fintech’. Així mateix, l’any passat la ‘fintech’ també va consolidar el finançament a empreses de més dimensió, amb una facturació de fins a 2.000 milions d’euros, a l’haver activat recentment línies de facturatge i ‘confirming’ de més de 20 milions d’euros per a clients ‘corporate’.

El tancament d’any «rècord» de la companyia també va significar assolir la xifra més alta de finançament en un sol trimestre des de la seva fundació, el 2015, amb un total de 52 milions d’euros. Aquest creixement de negoci situa la firma com la principal alternativa de finançament davant el sector bancari. A tancament del passat exercici, NoviCap havia superat la barrera de les 35.000 factures finançades en més de 35 països i va consolidar la seva xifra de fidelització, ja que el 92% dels seus clients han renovat la seva línia de finançament.