DISTRIBUCIÓ

Uniqlo ultima el seu desembarcament a Madrid i obre nova botiga a Barcelona

La cadena japonesa obrirà la seva primera botiga a Madrid el 17 d'octubre i el seu tercer local a Barcelona 13 dies després

40875181 601

40875181 601 / FERRAN NADEU (FERRAN NADEU)

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

La firma de moda japonesa Uniqlo obrirà la seva primera botiga a Madrid el pròxim 17 d’octubre i 13 dies després, el dia 30, inaugurarà el seu tercer local a Barcelona, segons ha anunciat la multinacional en un comunicat. En concret, la primera botiga d’Uniqlo  a la capital espanyola estarà ubicada en plena ‘milla d’or’ de la capital, concretament en el número 6 del carrer de Goya, un dels eixos comercials més prestigiosos de la capital.

La nova botiga, que ocuparà el mític local Jardín de Serrano, situat en un edifici del segle XIX, pròxim a la ‘flagship’ de Zara del carrer Serrano, compta amb una superfície comercial de 1.590 metres quadrats que estan distribuïts en dues plantes.

Uniqlo respresenta un model de distribució de moda alternatiu al de Zara en molts aspectes, a l’apostar per col·leccions estables de baixa rotació i clara aposta per bàsics amb modificació de colors. Uniqlo Madrid comptarà amb la col·lecció completa d’essencials per a dona, home, nen i nadó, així com la col·lecció de samarretes gràfiques UT: Uniqlo T-Shirts, segons ha assenyalat la firma. Uniqlo va recalar a Espanya amb l’obertura de la seva primera botiga el setembre del 2017 a Barcelona, on l’ensenya nipona compta amb dos establiments en l’actualitat, als quals se sumarà un tercer, que obrirà les portes el 30 d’octubre.

Notícies relacionades

La nova botiga de Barcelona, situada en el número 609 de la Diagonal, ocuparà el baix comercial d’El Dau, un dels edificis més emblemàtics dels anys 80 a la ciutat situat en una de les seves principals artèries comercials. Amb una superfície de venda de 930 metres quadrats repartits en dues plantes, Uniqlo Diagonal acollirà la col·lecció completa d’home, dona i nens i es convertirà en la tercera botiga més gran que la marca té a la ciutat.

L’obertura de la primera botiga Uniqlo a Madrid i la tercera a la Ciutat Comtal reafirma la presència de la marca a Espanya amb quatre botigues i a Europa, on actualment opera més de 90 botigues a nou mercats: Regne Unit, França, Rússia, Bèlgica, Alemanya, Espanya, Països Baixos, Suècia i Dinamarca. A més, la marca obrirà la seva primera botiga a Itàlia el 13 de setembre.