Anar al contingut

VIDEOJOCS

Scopely estrenarà seu a Barcelona i augmentarà la plantilla

La firma obrirà una oficina de 2.400 metres a Sarrià-Sant Gervasi

J. M. B.

Scopely estrenarà seu a Barcelona i augmentarà la plantilla

L’empresa nord-americana de videojocs Scopely continua creixent a Barcelona. La firma, que va aterrar a la ciutat el 2017, preveu mudar-se a una nova seu a Barcelona com a part del seu pla per consolidar la seva posició a Europa i preveu augmentar la plantilla a la capital catalana, que actualment té un centenar de treballadors.

El nou espai, de 2.400 metres quadrats, s’ubicarà al districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi i inclourà tres plantes d’oficines per "fer front al ràpid creixement de l’empresa i ampliar la contractació de talent local", segons un comunicat.

El 2017 la multinacional va aterrar a Barcelona i va contractar 100 persones per a la seva seu actual situada al centre. Ara, es mudarà a una nova seu que triplicarà l’espai disponible.

Entre els perfils que buscarà la companyia per incorporar al seu equip hi ha enginyers, dissenyadors de videojocs, analistes de dades i personal d’atenció al client, entre d’altres.

L’expansió europea de Scopely també passa per Dublín (Irlanda), on ampliarà el seu centre de desenvolupament estratègic amb un pis addicional i millorarà les instal·lacions actuals.

Fundada el 2011, Scopely té videojocs d’èxit a la seva cartera com Star Trek Fleet Command i Looney Tunes World of Mayhem, ha impulsat sis franquícies de videojocs amb rècord de facturació i ha recaptat més de 250 milions d’euros de finançament.