Món empresarial

Enric Crous deixarà Cacaolat a finals de mes

L'històric dirigent de Damm ultima la seva candidatura per a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona

Enric Crous.

Enric Crous.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’històric directiu del grup Damm Enric Crous deixarà el càrrec de conseller delegat de Cacaolat, una de les firmes propietats de l’entramat cerveser, el 31 de gener, tal com han confirmat fonts consultades per la companyia. Crous deixa la popular firma de batuts de cacau de mutu acord amb la direcció per centrar-se en els seus projectes personals, com defensar la seva candidatura a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona.

El fins ara conseller delegat de Cacaolat va ser el primer executiu de Damm des de 1990 fins al 2016 i, prèviament, va exercir com a director general de Fira de Barcelona i Mercabarna en la dècada dels 80. Des de finals del 2018 es trobava sondejant diferents sectors de l’empresariat català per acabar de perfilar la seva candidatura per provar de succeirMiquel Valls, tal com ja va informar EL PERIÓDICO.

Segons fonts de la companyia, el consell d’administració de Cacaolat ha agraït a Crous la tasca exercida durant aquest temps, que va acabar amb la definició del pla estratègic encomanat per la presidència de l’empresa el mes de novembre passat.

Notícies relacionades

El càrrec de Crous no tindrà substitut i estarà cobert per l’actual direcció general liderada per Francesc Lluch.

Cacaolat, propietat de Damm i Cobega al 50%, va tancar l’exercici del 2017 amb una facturació de 62 milions d’euros, un ebitda d’uns 10 milions d’euros i una producció de 55 milions de litres.