ALIMENTACIÓ

Xavi Pons, nou conseller delegat d'Idilia Foods

La firma, propietària de ColaCao i Nocilla, ha tancat el 2018 amb un creixement de la facturació pròxim al 2%, superant els 174 milions

idilia2

idilia2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Idilia Foods ha nomenat  Xavi Pons nou conseller delegat de la companyia amb l’objectiu de liderar els reptes corporatius a mitjà i llarg termini, segons ha informat en un comunicat aquest dimecres.

Nascut a Barcelona i de 48 anys, Pons, que s’incorporarà a la companyia aquest gener, compta amb una trajectòria professional de 23 anys en el sector del gran consum, i la seva carrera s’ha desenvolupat en els últims 17 anys a Mars, on ha sigut director general a Espanya Portugal des del 2012.

Idilia Foods, que ocupa més de 300 persones, ha tancat el 2018 amb un creixement de la facturació pròxim al 2%, superant els 174 milions d’euros.

La companyia, que engloba marques com ara ColaCao, Nocilla, Paladín, Okey i Mesura, ha destacat les innovacions realitzades en els últims anys, com la renovació de la recepta de Nocilla, de la qual s’ha eliminat l’oli de palma.

Notícies relacionades

També ha tret novetats com ara Avenacao, ColaCao ShakeNocilla 0% i ha posat en marxa un nou complex industrial Parets del Vallès (Barcelona) amb una inversió de 15 milions d’euros.

Així mateix, ha dut a terme adquisicions com l’empresa d’alimentació ecològica Sorribas-Biogrà i promogut l’aliança amb Calidad Pascual per desenvolupar el negoci de batuts.

Temes:

Alimentació