TRANSPORT

Uber començarà a operar a la Costa del Sol

La companyia oferirà el seu servei a Màlaga, Marbella, Fuengirola, Mijas, Torremolinos i Benalmádena

uber

uber

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Uber, l’‘app’ que ofereix transport en cotxes amb llicència VTC, començarà a operar a la Costa del Sol just per a la temporada d’estiu. La firma busca aprofitar el seu posicionament de marca entre els turistes i començarà les operacions a Màlaga, Marbella, Fuengirola, Mijas, Torremolinos i Benalmádena.

Notícies relacionades

La firma, que ja opera a Madrid Barcelona, ha assenyalat a ‘Diari Sur’ que “la intenció d’anar creixent a mesura que es vagin concedint noves llicències” en altres zones de la costa pel “gran potencial turístic”. Segons un estudi de la companyia, l’estiu passat unes 150.000 persones de 138 nacionalitats van accedir a aquesta 'app' per intentar demanar un cotxe a Màlaga.

La firma manté converses amb les empreses propietàries de VTC per aconseguir una flota d’uns 200 vehicles. La idea de la firma, segons apunten fonts de l’empresa, és crear un servei que operi a la zona de forma conjunta (reforç del servei en una ciutat o una altra segons la demanda), un servei que a Europa només funciona a l’Algarve.

Temes:

Uber Transports