ACTIVITAT COMERCIAL

Vapiano obre el seu primer restaurant a Espanya

La cadena italiana inicia el seu pla d'expansió a Diagonal Mar

zentauroepp40774235 restaurante vapiano171101182454

zentauroepp40774235 restaurante vapiano171101182454

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Vapiano, present a 33 països, ha obert el seu primer establiment a Espanya al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona. El restaurant, de 1.100 metres quadrats, està situat a l'entrada principal del complex, un emplaçament icònic en remodelació, en què destaca la façana del nou espai. En aquest primer restaurant hi treballaran 50 persones. La firma té previst un pla d'expansió a Espanya, on obrirà altres establiments.

Notícies relacionades

Vapiano es coneix pel seu model de Fresh Casual Dining, un concepte que combina la gastronomia basada en la frescor i personalització del producte amb la interrelació amb els cuiners. Aquests interactuen amb el comensal, que pot triar entre múltiples varietats d'ingredients frescos i la manera de preparar-los, mentre presencia el showcooking. Vapiano ja compta amb 195 establiments a cinc continents.

Diagonal Mar està immers en un ambiciós projecte de reforma i modernització per adaptar-se a les noves necessitats del consumidor. L'arribada de Vapiano és un exemple de l'aposta del centre comercial per un concepte de restauració de qualitat.