VISITA PRESIDENCIAL

Zapatero ratificarà que BCN actuarà com a centre de distribució

1
Es llegeix en minuts
MARCO SCHWARTZ / MADRID

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, visitaran el dia 1 de març l'aeroport del Prat per reafirmar el seu compromís de convertir la instal.lació en unhub(centre distribuïdor de vols) internacional. Zapatero i Montilla expressaran la seva voluntat de fer de l'aeroport barceloní una infraestructura de la màxima eficiència que faciliti la competència entre les companyies aèries.

Notícies relacionades

També enviaran el missatge que per adjudicar la nova terminal s'estudiaran les diferents ofertes i que no s'adoptarà una decisió sense l'acord previ dels dos Governs. Estaran acompanyats per la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, i el conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal.

El viatge de Zapatero a Barcelona va transcendir ahir en la sessió de control a l'Executiu al Congrés, quan el portaveu de CiU, Josep Antoni Duran Lleida, li va demanar que expliqui en la seva visita a Barcelona per què el Govern no ha executat el total de la inversió pressupostària del 2005 i el 2006 a Catalunya. "Ja veig que coneix la meva agenda", va dir sorprès el cap del Govern. El president va respondre que la inversió de l'Estat a Catalunya l'any 2006 va ser la més gran des del 1998.