LA RECEPTA

Pollastre a la taronja

Pollastre  a la taronja_MEDIA_1

Pollastre a la taronja_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts
PATRICIA BARAJAS

Roser Batres treballa a la parada Fruites i Verdures Les Corts, al Mercat de les Corts (Travessera de les Corts, 215). És un plat que ve molt de gust durant els mesos de fred, ja que la vitamina C de les taronges ajuda a recuperar-se de grips i refredats.

INGREDIENTS

Pits de pollastre

Taronges

Cebes

Farina blanca

Sal

Pebre

Oli d'oliva

Carbassa o moniato

PREPARACIÓ

Talleu les cebes i reserveu-les. Enfarineu els pits i fregiu-los en una paella amb oli, però sense arribar a fer-los del tot. Retireu-los i a la mateixa paella afegiu-hi les cebes. Quan estiguin daurades, aboqueu-hi el suc de tres taronges i deixeu-ho reduir. Incorporeu-hi els pits de pollastre, salpebreu-ho i tapeu l'olla. Deixeu-ho coure durant 20 minuts a foc mitjà. Aneu amb compte de no ressecar el pollastre, ja que ha de quedar salsa per acompanyar el plat.

Notícies relacionades

PRESENTACIÓ

Si es desitja, es pot afegir la pell de la taronja per donar més sabor a la salsa. Acompanyeu el pollastre amb patates fregides, però de moniato o de carbassa, que es poden fer al forn molt fàcilment. Talleu les peces de moniato o carbassa a tires i fornegeu-les a 200 graus durant 30 minuts amb un rajolí d'oli i un pessic de sal.