LA RECEPTA
Verat marinat a la planxa

Asun Ferrer talla els verats per marinar.
Asun Ferrer, responsable de la peixateria Paleta, presenta un plat marinat, un menú versàtil que permet donar al peix un toc únic i especial.
INGREDIENTS (4 persones)
4 verats d'uns 200 grams cada un
Llimona
All
Julivert
Pebre vermell dolç
Sal
Oli
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Amaniu el verat amb una barreja de sal, all, pebre vermell dolç i un raig de suc llimona. Deixeu marinar el peix durant unes dues hores. A continuació, col·loqueu el verat en una planxa molt calenta per fer el peix a foc lent, perquè d'aquesta manera no s'enganxa. Aneu donant la volta als trossos de peix i procureu que que quedi fet pels dos costats. També hi ha la possibilitat de preparar aquest plat al forn. Com a guarnició es pot optar per unes patates al forn acompanyades amb allioli o per unes verdures fetes a la planxa o al forn.
- Estat dels embassaments avui, 5 de maig, a Catalunya: Sau, Foix, Susqueda i la resta de pantans
- Previsió del Meteocat Catalunya activa avisos grocs i taronges davant les fortes pluges previstes per a aquesta setmana
- Torna el mític Tren Granota
- Bancs Confirmat pel Banc d’Espanya: aquests són els motius pels quals poden bloquejar-te el compte
- BCN reobrirà una casa modernista per a concerts de música clàssica
- Entrevista Giuseppe Russolillo, president de l’Acadèmia de Nutrició: «El dejuni intermitent no ha sigut concebut per perdre pes i pot posar en risc la salut»
- TELEVISIÓ I MAS Una espècie en extinció
- Barcelona, protagonista La ciberseguretat creix i busca talent a Catalunya
- Ciclisme Vos obsequia la Vuelta amb un triomf de prestigi a Sant Boi
- TRIOMF A MONTILIVI L’immortal Stuani ressuscita el Girona, que fuig del descens