LA RECEPTA
Verat marinat a la planxa

Asun Ferrer talla els verats per marinar.
Asun Ferrer, responsable de la peixateria Paleta, presenta un plat marinat, un menú versàtil que permet donar al peix un toc únic i especial.
INGREDIENTS (4 persones)
4 verats d'uns 200 grams cada un
Llimona
All
Julivert
Pebre vermell dolç
Sal
Oli
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Amaniu el verat amb una barreja de sal, all, pebre vermell dolç i un raig de suc llimona. Deixeu marinar el peix durant unes dues hores. A continuació, col·loqueu el verat en una planxa molt calenta per fer el peix a foc lent, perquè d'aquesta manera no s'enganxa. Aneu donant la volta als trossos de peix i procureu que que quedi fet pels dos costats. També hi ha la possibilitat de preparar aquest plat al forn. Com a guarnició es pot optar per unes patates al forn acompanyades amb allioli o per unes verdures fetes a la planxa o al forn.
- Platja El pacífic poble a només 15 minuts de Santa Coloma de Gramenet: espectacular
- Balanç comercial d’equipaments municipals Agonia comercial en mercats de la província de BCN
- Els mals hàbits dels ‘boomers’ desafien el sistema de salut
- Tendència urbana El tardeig s’expandeix per locals de tot tipus amb (i sense) permisos d’Interior i amb queixes de l’oci a Catalunya
- El conflicte del Pròxim Orient L’Iran apel·la a la diplomàcia i Israel mata dos caps
- Emocions i festa ¿Què cremaries a la foguera de Sant Joan?
- ASSUMPTES PROPIS Idoia Salazar, presideix l’Observatori de l’Impacte Social i Ètic de la Intel·ligència Artificial (OdiseIA): "Conviurem amb agents d’IA de tu a tu"
- ‘BLOSSOMS SHANGHAI’ La confiança
- Alba Petisco, gimnasta: "La gent ja em mira amb uns altres ulls. Les millors saben que existeixo"
- Tennis Alcaraz s’exhibeix contra Bautista i jugarà la final de Queen’s