LA RECEPTA

Llagosta de pobre amb salsa al gust

Rosa María Sabadell ens ensenya un rap de la parada.

Rosa María Sabadell ens ensenya un rap de la parada.

1
Es llegeix en minuts

Rosa María Sabadell, propietària de la parada Marisc Sabadell del mercat d'Horta, proposa una original recepta. És un plat deliciós i, a més a més, fàcil de preparar. Una fantàstica alternativa per a temps de crisi.

INGREDIENTS (4 persones)

Una cua de rap

Suc de llimona

Pebre vermell dolç

Mantega

Maionesa

Salsa rosa

Sal

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Es prepara el rap en dos lloms i es lliga cadascun amb un fil com si fos un rodó de vedella. Es deixen els trossos, uns 30 minuts, al suc de llimona. A continuació, s'unta una safata amb mantega i es frega el rap amb pebre vermell dolç. Es posa 20 minuts al forn a una temperatura de 220º. Convé retirar, diverses vegades, l'aigua que deixi anar el rap. Després es deixa refredar i se serveix acompanyat amb maionesa o salsa rosa.