LA RECEPTA
Cuixa de xai rostida

Andreu Hernàndez mostra una cuixa de xai.
Andreu Hernàndez, de la carnisseria A. Hernàndez del mercat de Sant Andreu, recomana un deliciós be rostit. Un menú que és ideal per disfrutar el cap de setmana amb tots els membres de la família i amics.
INGREDIENTS (4 persones)
1 cuixa de xai d'1,5 quilos
2 cullerades soperes de vinagre
1 llimona (suc)
2 branquetes de julivert
grans d'all
1 ceba gran (100 grams)
40 grams de llard de porc
1 got d'aigua i sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Untem la cuixa amb el llard de porc per tots els costats. La salem. En un cassó hi posem aigua, julivert, grans d'all sense pelar, llorer, vinagre, suc de llimona, ceba pelada i partida en quarts i sal. Ho coem durant sis minuts. Fiquem al forn la cuixa de xai i al cap de 15 minuts abaixem la temperatura i la ruixem amb el caldo, colat prèviament. La coem una hora i la girem diverses vegades perquè es dauri bé per tots els costats.
- Vacances Missatge urgent de la policia pel que està passant amb les persianes a les segones residències i pisos que passen moltes hores buits
- PAU 2025 ¿Què se n’ha fet de l’Eric i el Pau, els dos alumnes que van treure la millor nota en la selectivitat de l’any passat a Catalunya?
- Fruit d’un acord amb el Govern estatal Catalunya ‘busca’ funcionaris per als seus ajuntaments: comença la selecció de 218 places
- Homenatge a Casa Leopoldo
- Previsió de l’Aemet Torna la calor: els termòmetres pujaran a partir d’aquest dijous a tot Espanya i arribaran de nou a màximes de 40 graus
- Guia pràctica ¿Què fer si et toca un Euromillones i ets l'únic encertant?
- Serveis Socials Barcelona denuncia i aparta una treballadora que desviava prestacions socials
- Estat autonòmic Sánchez accelera les transferències a Euskadi mentre continua aturada la delegació d’immigració a Catalunya
- Festival Una epopeia de soroll atonal a l'hora del vermut: així s'inaugura el Primavera Sound a 6 quilòmetres del Fòrum
- Procés judicial L’entramat de Cellex suma 40 milions d’euros en actius a Luxemburg