LA RECEPTA

Cuixa de xai rostida

Andreu Hernàndez mostra una cuixa de xai.

Andreu Hernàndez mostra una cuixa de xai.

1
Es llegeix en minuts

Andreu Hernàndez, de la carnisseria A. Hernàndez del mercat de Sant Andreu, recomana un deliciós be rostit. Un menú que és ideal per disfrutar el cap de setmana amb tots els membres de la família i amics.

INGREDIENTS (4 persones)

1 cuixa de xai d'1,5 quilos

2 cullerades soperes de vinagre

1 llimona (suc)

2 branquetes de julivert

grans d'all

1 ceba gran (100 grams)

40 grams de llard de porc

1 got d'aigua i sal

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Untem la cuixa amb el llard de porc per tots els costats. La salem. En un cassó hi posem aigua, julivert, grans d'all sense pelar, llorer, vinagre, suc de llimona, ceba pelada i partida en quarts i sal. Ho coem durant sis minuts. Fiquem al forn la cuixa de xai i al cap de 15 minuts abaixem la temperatura i la ruixem amb el caldo, colat prèviament. La coem una hora i la girem diverses vegades perquè es dauri bé per tots els costats.