Del 6 al 22 de juliol

Nits d’Estiu de Cornellà: dates dels concerts i espectacles més destacats

  • Espais com el parc de Can Mercader, el Castell de Cornellà i la plaça de Catalunya seran escenari de música, cine i activitats culturals a l’aire lliure

Nits d’Estiu de Cornellà: dates dels concerts i espectacles més destacats

Ayuntamiento de Cornellà

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nits d’Estiu és la programació cultural que ofereix durant el mes de juliol l’Ajuntament de Cornellà per dinamitzar les nits: música de tots els estils, cine i activitats culturals a l’aire lliure per disfrutar de diferents espais de la ciutat. Aquest 2022 la programació recupera tots els espais habituals, com el parc de Can Mercader, a més del Castell de Cornellà, la plaça de Catalunya i algunes propostes també en altres places i espais.

Els divendres a Can Mercader s’estrenaran aquesta setmana amb No me pises que levanto chanclas (8 de juliol), precedits de la banda de Cornellà El Mono Azul i el concert de Momo, banda homenatge a Queen (22 de juliol), en aquest cas precedit per l’espectacle de dansa Migrare. El mateix parc acollirà el Can Mercader Festival (dissabte 9 de juliol), una cita ineludible amb el rock principalment dirigit al públic jove.

El Castell de Cornellà acull dimecres i dijous proposades de caràcter «més íntim» i relacionades amb els clàssics, el jazz i la música tradicional. Trobarà el Grup Vocal Zetzania (6 de juliol), el guitarrista Carles Gutiérrez (7 de juliol), la pianista Laura Farré Rozada (13 de juliol), Federico Underground (14 de juliol), Carles Beltran (20 de juliol), l’indie-folk de River Omelet (21 de juliol) i un concert líric amb la soprano Alicia Martínez Bonfill i Irene Aisemberg al piano (28 de juliol).

Els dimecres són per al cine: les propostes d’aquest any són Green Book(6 de juliol) i Raya i l’últim drac (20 de juliol) a la plaça de Catalunya, A todo tren: destino Asturias (13 de juliol) i Lady Bird, a la plaça de Sant Ildefons. Les Nits d’Estiu sumen habitualment propostes vinculades a diferents entitats de la ciutat i és el cas aquest any de la presentació del 7è Festival B-Retina (8 de juliol al Castell), el Festival Dansafolk (8 i 16 de juliol), i el concert de la Cobla Maricel (9 de juliol al Castell).

I entre les propostes noves, no es pot perdre el festival de màgia Magic Generation (9 de juliol, al pati de l’escola L’Areny), amb joves mags com Magic Ramy, Rubén Silva, La Maga Game i Magic Pol, conduïts per Davig el Magow. Una altra cita especial serà a l’Espai Cultural La Caldereria, el divendres 15 de juliol, amb les cantautores cornellanenques Carla Collado, Marta Gin i Laura West, a més dels veterans Muyayo Rif.

Notícies relacionades

Finalment, Manu Guix porta el seu nou disc, ‘Moments’, a la plaça de l’Església, el 16 de juliol, i el dia 22 de juliol la plaça de Sant Ildefons acollirà el I Festival Sanil de Sound, amb propostes de cultura urbana (concerts, tallers i exhibicions de dansa urbana i muralisme).

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà