Empreses

ISS obre una seu a Cornellà

La companyia té previst ubicar al municipi el seu nou ‘hub’ d’estudi i innovació sobre els espais de treball

ISS obre una seu a Cornellà

ISS

1
Es llegeix en minuts

La companyia de gestió d’immobles i serveis ISS ha obert unes oficines a Cornellà (Baix Llobregat), on ubicarà el seu nou ‘hub’ d’estudi i innovació sobre els espais de treball (»workplace») amb un equip de més de 150 empleats, ha informat l’empresa.

Les oficines, de 3,049 metres quadrats de superfície, acolliran més de 150 treballadors de l’equip d’operacions a Catalunya, tant de les àrees comercials, com de relacions laborals i tècnics de prevenció de riscos laborals, gerents i equip de gestió.

Workplace

Segons el president executiu d’ISS a Espanya, Javier Urbiola, la nova seu de Cornellà acollirà «el hub d’innovació sobre el workplace més ambiciós de la companyia al nostre país», amb l’objectiu que es converteixi en un referent per a l’estudi i la implementació de polítiques i estratègies innovadores entorn dels llocs de feina.

Per a això, ha sigut dissenyat seguint les últimes tendències en els espais de treball post-Covid, és a dir, amb una perspectiva multiusos i modulable i distribucions que poden adaptar-se a determinades necessitats.

Digitalització

En línia amb el procés de digitalització en el qual es troba la companyia dins de la seva estratègia OneISS, aquest hub compta amb un únic punt d’impressió, cosa que el converteix en un espai «paperless» (sense documents físics).

A més, totes les sales de treball i formació d’aquest espai estan equipades amb pantalles tàctils i amb sistemes de videoconferències, i compta amb un programa per separar i gestionar els residus per al seu reciclatge, entre d’altres.

Notícies relacionades

ISS ha adaptat així solucions tecnològiques que fins ara havia utilitzat únicament en entorns sanitaris o alimentaris on els protocols d’higiene són molt estrictes, com sensors, robots de raigs UV o aplicacions mòbils.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Empreses