Medi ambient

El Museu de les Aigües de Cornellà arriba amb un repte a Minecraft per lluitar contra el canvi climàtic

  • L’objectiu de l’activitat és conscienciar sobre la biodiversitat i els seus beneficis
  • La iniciativa estarà disponible a partir del 22 de desembre
  • Els jugadors hauran de protegir la flora i la fauna del museu dins del món Minecraft
1
Es llegeix en minuts

El Museu de les Aigües, de la Fundació Agbar i situat a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), va presentar aquest dimarts un repte a Minecraft, el popular videojoc de construcció, per conscienciar sobre la conservació de la biodiversitat i la lluita contra el canvi climàtic.

En un comunicat, el museu va explicar que l’activitat, que estarà disponible a partir del 22 de desembre, té com a objectiu «divulgar el coneixement de l’aigua i el respecte pel medi ambient, conscienciant la societat sobre la sostenibilitat, a través d’una clara aposta per la transformació digital».

A través d’aquest joc, el Museu de les Aigües proposa als usuaris col·laborar per fer front als dos grans desafiaments del planeta: el canvi climàtic i la pèrdua de la biodiversitat.

Protegir la fauna dins del món Minecraft

Els jugadors hauran de crear dins del món de Minecraft accions que permetin protegir la flora i la fauna del museu, aconseguint que les espècies autòctones es reprodueixin i donant refugi i aliment a les que estan amenaçades.

«El canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat tenen conseqüències sobre el cicle de l’aigua i el benestar de les persones. Per això, el Museu de les Aigües proposa aquesta activitat, a partir de la qual es podrà saber què és la biodiversitat i en què ens beneficia, quina és la relació entre el canvi climàtic, l’aigua i la pèrdua de biodiversitat i com es pot fomentar la renaturalització d’espais», expliquen des de la institució.

Notícies relacionades

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

1011900