BAIX LLOBREGAT

A presó els dos presumptes autors de l'apunyalament d'un home a Cornellà

Els Mossos van detenir el segon sospitós divendres a Sant Feliu i el jutge n'ha ordenat l'ingrés a la presó

foto 3463938

foto 3463938

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Un espanyol de 24 anys ha ingressat a presó per la implicació directa en l’apunyalament d’un altre home, equatorià i de 22 anys, la matinada del 27 de febrer a Cornellà. Amb aquest, ja són dos els presumptes autors materials de l’homicidi detinguts pels Mossos d’Esquadra que han ingressat a la presó.

Els fets van passar dimecres passat al voltant de les cinc de la matinada a l’avinguda de Sant Ildefons, on els agents van localitzar dos homes ferits per arma blanca, un dels quals va resultar mort, després d’una baralla ocorreguda al mateix carrer per causes que encara s’investiguen. 

El segon ferit va ser traslladat a l’hospital i va quedar detingut per la seva participació en la baralla. En paral·lel, els Mossos van arrestar aquell mateix dia un dels presumptes autors materials de l’homicidi, que portava un ganivet de grans dimensions. Després de passar a disposició judicial, el jutge va ordenar el seu ingrés a presó provisional.

Notícies relacionades

La investigació de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos va permetre detenir un altre home per la implicació directa en la baralla, que va identificar el segon autor material de l’agressió mortal, un home de 24 anys de nacionalitat espanyola, que va ser detingut l’1 de març a Sant Feliu de Llobregat. El detingut va passar ahir a disposició judicial i el jutge n’ha decretat també l’ingrés a la presó. 

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA