Mostra Sector

Cornellà estrena l'iMeat, un saló dedicat al sector de la carnisseria

Se celebrarà per primera vegada a Espanya el 4 i el 5 de febrer

carniceria

carniceria

1
Es llegeix en minuts

El recinte firal de Cornellà de Llobregat estrenarà els dies 4 i 5 de febrer el saló iMeat, que des de fa cinc anys se celebra a Itàlia i és un punt de referència per a les botigues al detall del sector de la carnisseria.

En un comunicat, Fira de Cornellà ha explicat que els impulsors de la trobada, la societat italiana Ecod, van decidir apostar per la creació d'una edició espanyola a instàncies dels expositors que havien participat al saló a Itàlia.

Arran d'aquesta proposta van ser molts, especialment el Gremi de Carnissers català, qui van veure en l'iMeat una eina útil per a la renovació del sector i dels seus professionals.

Espai d'intercanvi

Així, apunten que no només es busca que les empreses exposin els seus productes, sinó que també es busca facilitar un espai d'intercanvi d'experiències d'èxit.

"Es tracta de crear propostes per a una renovació lògica de la botiga de carnisseria i de l'ofici de carnisser, pel que fa a la figura professional dinàmica, que ha d'estar preparada per adaptar-se als canvis del mercat i a les expectatives i exigències del consumidor".

Notícies relacionades

A la Fira de Cornellà exposaran els seus productes empreses espanyoles i italianes -tant productors com auxiliars- que intentaran captar l'atenció dels responsables de botigues de carnisseria, xarcuteria i també les dedicades a la gastronomia.

Més notícies de Cornellà 

Temes:

Alimentació