Eleccions municipals 2015

Guanyem Cornellà promet acabar amb "la màfia, la casta i el règim"

El nou partit polític, format per la suma de quatre forces, es presenta aquest divendres a la ciutadania amb la celebració de la primera assemblea

1
Es llegeix en minuts
Q. FLOTATS / Cornellà de Llobregat

Després de setmanes de converses i reunions, Alternativa d’Esquerres de Cornellà (AEC), EquoProcés Constituent Podem han consensuat un manifest com a base per impulsar una candidatura unitària, popular, municipalista i de ruptura que rep el nom de Guanyem Cornellà-Crida per Cornellà.

La nova formació es donarà a conèixer davant els veïns de Cornellà aquest divendres, 12 de desembre, a les set del vespre en un acte de presentació al Patronat Cultural i Recreatiu en què també celebrarà la primera assemblea, oberta a tothom.

Aquest cap de setmana s'ha habilitat una pàgina web per firmar públicament el manifest de Guanyem Cornellà-Crida per Cornellà que, fins ara, ha rebut més de 300 firmes de suport.

“Necessitem una alternativa política municipal. Ens presentem per guanyar i no per sumar vots amb els responsables de la crisi”, asseguren en el document. “Acabarem amb la casta, la màfia i el règim”, afirmen mentre mostren la voluntat de continuar amb moviments socials com el 15-M i la PAH.

En l'acte de presentació, la formació també donarà a conèixer els onze punts de trencament per impulsar la seva candidatura, que inclouen aspectes com la remunicipalització de tots els serveis públics (universals i de qualitat), la inaplicació de les reformes laborals, la limitació del mandat i els ingressos dels càrrecs públics i la negativa a governar amb partits de dretes, entre altres.

Notícies relacionades

“Posar les institucions al servei del poble en lloc del poble al servei del poder econòmic”. Aquest és un dels objectius de la nova coalició que, amb la vistes fixada en les eleccions municipals del 2015, vol donar a conèixer la seva proposta a tots els barris de la ciutat.

Més notícies de Cornellà en l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA