glops d'aperitiu

4 vermuts per disfrutar de la vida

Seleccionem les temptadores novetats de Martini, El Bandarra, Yzaguirre i Castell del Remei. ¡Salut!

zentauroepp55982718 combo onbcn201125161402

zentauroepp55982718 combo onbcn201125161402

2
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Sempre hi ha ganes de vermut. Aquell moment de relax és tan agraït que no hi ha pandèmia que pugui amb ell. Així que hem seleccionat quatre vermuts per disfrutar de l’aperitiu i de la vida glop a glop. I als confinaments, restriccions, coronavirus, escalades i desescalades, punyalades. ¡Salut!

1. Martini Vibrant i Martini Floreale

Vermuts... ¡sense alcohol!

Martini ha llançat els vermuts sense alcohol Vibrante i Floreale. El primer és vermellós i contundent en boca, afruitat i equilibrat amb notes a bergamota; i el segon, daurat i amb aromes florals, s’inspira en la delicadesa de la camamilla i és lleuger i fresc. Elaborats amb els vins usats en els vermuts de la marca, l’alcohol es retira del vi i la infusió es fa de manera natural amb botànics de diversos llocs del món. 

Martini Vibrant i Martini Floreale. 10,49 €


2. El Bandarra

Per donar la llauna amb olives i musclos

¿Què és un vermut sense un pica-pica? Un plaure a mitges. Per completar aquest gust, El Bandarra, que sempre s’ha destacat per les seves divertides ampolles, caixes de fusta multiusos i glaçoneres-bidó, ha preparat una llauna d’aspecte ‘vintage’ que inclou una ampolla de vermut vermell d’un litre, unes olives i uns musclos. Ideal per compartir-la donant la llauna (aquesta llauna) a la teva gent a l’hora del vermut.

El Bandarra. 25,95 € (llauna amb ampolla, olives i musclos).


3. Yzaguirre Blanc i Negre Reserva

Amb 12 mesos de criança en barrica

Yzaguirre és una de les marques de vermut amb més fama entre els addictes a aquesta beguda. Dos dels seus ‘hits’ són el Blanc Reserva i el Negre Reserva: notes especiadas, aromàtiques i amb tocs de fusta i herba que aporten records de fruita madura. A més, els seus 12 mesos de criança en barriques de roure els confereixen la consistència i el caràcter.

Yzaguirre Blanc i Negre Reserva. 10,50 €


4. Castell del Remei

Recuperant una antiga recepta

Notícies relacionades

Una selecció de vins de macabeu i botànics com l’herba santa, la genciana, l’herba gitanera o el card beneït i espècies com la nou moscada el safrà o la pell de taronja macerades entre un i tres mesos formen part de Vermut Clàssic de Castell del Remei, un vi aromatitzat que recupera una recepta històrica del celler. De color ambarí fosc i brillant, és molt aromàtic, amb moltes notes de fruita i espècies i un sabor dolçàs i amarg alhora. L’etiqueta recorda a principis del segle XX, quan Castell del Remei era coneguda als anys 20, a més de pels seus vins tranquils, per l’elaboració de licors i vermuts.

Vermut Clàssic Castell del Remei. 8,95 €